Over mij

Henriëtte Brons, Verruilde de torenflats en weidse boulevards van Rotterdam voor de grachten en kinderkopjes van Utrecht. Hier heb ik met veel plezier mijn studie Frans en Internationale Betrekkingen aan de UU doorlopen, waarna ik als communicatieadviseur in de omroepwereld terecht kwam. Een dynamische omgeving waar ik alle kneepjes van het communicatievak in de praktijk heb geleerd. Ik heb ervaren hoe belangrijk vrije pers is voor voorlichting en meningsvorming van het publiek, maar ook bijvoorbeeld hoe zwaar media-aandacht weegt voor goede doelen.

In 2009 ben ik gestart als zelfstandig communicatieadviseur. Ik richt mij specifiek op communicatie en PR voor culturele en maatschappelijke organisaties. Waarbij ik vooral geniet van de samenwerking met andere bevlogen mensen. Een kritische blik op de wereld is zeer noodzakelijk. Maar niet compleet: er gebeurt ook zoveel goeds, daar zouden de media echt meer aandacht aan moeten besteden in plaats van altijd de frictie op te willen zoeken. Soms is het klein, maar relevant. Je moet het willen zien.

Mijn ambitie: een positieve bijdrage leveren aan deze maatschappij door het vergroten van de onderlinge betrokkenheid met respect voor mens en milieu.

Mijn uitdaging: complexe issues begrijpelijk maken voor het grote publiek en zo bijdragen aan meningsvorming en bewustwording. Zo help ik non-profit organisaties met het bereiken en betrekken van hun in- en externe doelgroep(en).

Mijn toegevoegde waarde voor u? Ik denk actief mee en neem direct werk uit handen.

Verder: ben ik gecertificeerd brainstorm facilitator, bij Bureau Brainstorm. Ik begeleid bijeenkomsten bij de meest uiteenlopende organisaties en geef trainingen Creatief Denken. Kernwoorden: teambuilding, draagvlak, ideeën generatie en conceptontwikkeling.

Kortom: een creatieve en betrokken communicatieprofessional – Van idee tot uitvoering!

Meer weten? Ik nodig u graag uit om contact op te nemen voor een kennismaking!